Nieuwbouw

ONZE ERVARING

In 1991 zette De Rycke & zonen de eerste stappen in de ruwbouw sector.

Bouwkundig ingenieur Nico De Rycke vervoegde dan de firma. Hij zorgde ervoor dat de firma zich ontpopte tot een volwaardig aannemingsbedrijf. Architecten, interieurontwerpers, particulieren en bedrijven vonden stillaan de weg naar De Rycke & zonen voor een totaaloplossing voor hun verbouwingen of nieuwbouw.

Ook grotere aannemers schakelen steeds meer De Rycke & zonen in als onderaannemer, in het bijzonder voor de moeilijkere projecten waar meerdere specialisaties elkaar kruisen. Oog voor detail en een feilloos samenbrengen van verschillende diciplines zijn maar enkele sterke troeven van De Rycke & zonen.

ONZE AANPAK

Funderingen, betonwerken, metselwerken, dorpels en rioleringen vragen een gecoördineerde aanpak. Het is van groot belang dat reeds van in het begin der werken alles wordt uitgevoerd volgens de regels der kunst. Belangrijke details die dan voorzien worden zorgen ervoor dat de rest van de werken naadloos en perfect aansluiten.

Waar vroeger "de metser" soms een eigen interpretatie aan de plannen gaf, wordt nu alles perfect volgens plan uitgevoerd. En dit steeds met hedendaagse technieken en materialen.

Tevens is overleg met de opdrachtgever en eventuele architect een belangrijke voorwaarde om uw bouwwerken tot een voldaan einde te brengen.

Wij zorgen voor een vlekkeloze realisatie, U zorgt voor de keuze der materialen.

Bent u op zoek naar een architect of interieurontwerper? Wij helpen u graag verder.

ONZE PARTNERS