Zonnepanelen

ONZE ERVARING

Reeds in 2005 zette De Rycke & zonen de eerste stappen in de veelbelovende sector van de zonne-energie. 

Gerenommeerde bedrijven erkennen de kwaliteiten van De Rycke & zonen en schakelen het bedrijf dan ook regelmatig in als onderaannemer, in het bijzonder voor de moeilijkere projecten waar het dak met de grootste zorg moet benaderd worden. En laat Zorg voor het Dak nu net de sterkte zijn van De Rycke & zonen.

ONZE AANPAK

 

  1. Elk project start met een persoonlijk adviesgesprek, waarbij onze adviseur uw persoonlijke situatie grondig evalueert en u tevens alles kan vertellen over premies en subsidies. Op basis van dit gesprek kan De Rycke & zonen een offerte maken met correcte prijzen, volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften.
  2. De offerte omvat naast de prijs ook een volledige rendementsberekening, zodat u als klant perfect weet hoeveel opbrengst u kan verwachten van uw installatie.
  3. De Rycke & zonen gebruikt enkel materialen van topkwaliteit, aangekocht bij toonaagevende producenten. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de geplaatste systemen leveren wat beloofd werd.
  4. De installatie gebeurt door De Rycke's eigen vakmensen, specialisten in zowel zonne-energie als in dakwerken: een gouden combinatie. Elk project wordt van A tot Z nauwkeurig opgevolgd.
  5. Na de plaatsing zorgt De Rycke & zonen ook voor de volledige administratieve afhandeling van uw dossier. U kan gewoon zorgeloos genieten van uw eigen, versgeproduceerde stroom!

 

ONZE ZORG VOOR UW DAK

Een zonnestroominstallatie betekent een zware belasting voor het dak. Het is dan ook uitermate belangrijk dat de dakbedekking en het dakgebinte in goede staat zijn, niet alleen op het moment van de plaatsing, maar ook voor de komende 20 jaar!

De Rycke's jarenlange ervaring als dakspecialist komt dan ook vaak prima van pas. Eventuele noodzakelijke reparaties worden tijdig gedetecteerd en kunnen, indien de klant dit wenst, samen met de installatie van de zonnepanelen worden uitgevoerd.

 

 

 

 

ONZE MATERIALEN & GARANTIES

De Rycke & zonen werkt uitsluitend met materialen van topkwaliteit.

Zonnepanelen (in alu of zwart) en omvormer zijn steeds CE-gekeurd, en maken bovendien deel uit van PV Cycle, een wereldwijd recyclage-systeem voor zonnestroominstallaties.

Voor de zonnepanelen biedt De Rycke & zonen een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. Voor de omvormers bedraagt de garantie 10 jaar.

Bovendien zijn onze Hosun zonnepanelen 100% verzekerd voor deze garanties. Indien de fabrikant niet meer zou bestaan, kunnen wij of uzelf nog altijd beroep doen op de verzekeringsmaatschappij.

De garanties beginnen pas als de panelen geplaatst zijn, en dit is uniek!

Volgende merken zonnepanelen maken deel uit van ons gamma: Hosun, Yingli, Sanyo, Mitsubishi, ET, Bauer, IBC, enz... (klik op het merk voor meer info)

Omvormers van de topmerken SMA, Fronius, Kaco, Delta, Enphase en Solar Edge zijn onze standaard merken met een vlekkeloze service. (klik op het merk voor meer info)

Uitbreidingen van de garanties op de omvormers zijn mogelijk tot 25 jaar.

INSTALLATIE OP UW MAAT

Een zonnestroominstallatie kan zowel op hellende als op platte daken, dankzij aangepaste montagetechnieken. Onze adviseur evalueert elke locatie grondig:

Zo kan hij met kennis van zaken advies uitbrengen over de oplossing die voor uw persoonlijke situatie het meest geschikt is.

Groot genoeg om de projecten professioneel op te volgen, maar klein genoeg om persoonlijk werk te leveren. Dat is De Rycke & zonen!